Hvilken skøn weekend

Ny Chanel taske

20140212-200029.jpg

Jeg er lige nu i Tokyo. Vi bor ude ved lufthaven, og jeg orker aldrig tage ind til byen, men det gjorde jeg denne gang. Jeg hørte at der lå en butik hvor man kunne få alt Chanel, LV, Gucci og alle andre mærker vintage. Jeg havde hørt at en kollega havde købt den samme Chanel som jeg har til 7500, der koster 26.000 i Europa. Så i forstår nok at jeg måtte tage mig sammen, trodse jetlag, og se om de havde den taske jeg længe har drømt om. Det havde de, og jeg måtte ødelægge mit budget, og jeg ejer nu min 3. Chanel taske. Jeg glæder mig til at vise jer den:) her er et par billeder fra vintage butikken. Jeg skal nok skrive links og adresse på et tidspunkt, for tror også man kan bestille på nettet (men jeg er ikke sikker), men det er tæt på turen til Tokyo er betalt hvis man alligevel skulle have en Chanel20140212-200046.jpg

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Hvilken skøn weekend