Hvilken skøn weekend

Ny Chanel taske

20140212-200029.jpg

Jeg er lige nu i Tokyo. Vi bor ude ved lufthaven, og jeg orker aldrig tage ind til byen, men det gjorde jeg denne gang. Jeg hørte at der lå en butik hvor man kunne få alt Chanel, LV, Gucci og alle andre mærker vintage. Jeg havde hørt at en kollega havde købt den samme Chanel som jeg har til 7500, der koster 26.000 i Europa. Så i forstår nok at jeg måtte tage mig sammen, trodse jetlag, og se om de havde den taske jeg længe har drømt om. Det havde de, og jeg måtte ødelægge mit budget, og jeg ejer nu min 3. Chanel taske. Jeg glæder mig til at vise jer den:) her er et par billeder fra vintage butikken. Jeg skal nok skrive links og adresse på et tidspunkt, for tror også man kan bestille på nettet (men jeg er ikke sikker), men det er tæt på turen til Tokyo er betalt hvis man alligevel skulle have en Chanel20140212-200046.jpg

9 kommentarer

 • Dina

  Åååh det ville lækkert med en adresse/link!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med din nye taske:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Hej Mette! Hvor fedt, endelig en pris man kan forholde sig til 🙂 men hvordan kan du være sikker på ægtheden?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   De sælger kun ægte og man får garanti med:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Og det er sikkert at de er ægte?
  Tak for en rigtig god blog 🙂
  Mvh Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Tak:)

   Ja de giver garanti på at de er ægte:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • 7500kr! Så vil jeg heller ud og rejse for de penge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • carocat

  den er meget fin. Håber du ved lejlighed ved dele adresse til dem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hej 🙂
  Lækkert med sådan en artikel, når man elsker de mærker!
  Fik du skrevet adressen og hjemmesiden? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvilken skøn weekend