En kedelig omgang..

Næsten Raw cake

023Den anden dag kom min veninde Julie forbi med en af mine yndlings kager, den er næsten sund, og smager syndigt godt. Jeg fik lokket opskriften fra Julie, og tænkte at jeg ville dele den med jer, så kan I spise kage i weekenden og stadig føle jer sunde. Jeg har stadig et stykke i køleskabet, som jeg skal nyde til en kop te i eftermiddag. Den kan holde sig virkelig længe i køleskabet, og den skulle være hurtig og nem og lave:)

Julies Raw cake

140 gr cashew nødder
210 gr dadler ca 18 stk
1 spsk kokos olie (smeltet, derfor ikke helt raw)
30 gr kakao pulver
1 knsp salt
1 tsk vanilie pulver
Ca 50 mørk chokolade (bruger selv belgisk chokolade) (kan undlades)

Nødderne blendes til groft mel
Dadler udstenes og blendes sammen med kakao pulver, salt, vanilie pulver og den smeltede kokos olie.
Nødde melet og dadelmassen blendes sammen og blandes med chokoladen.
Herefter presses massen i en form og stilles på køl i min 30 min.
4,67 kcal pr 1 gram med chokolade
4,59 kcal pr 1 gram uden chokolade.

God fornøjelse

024

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En kedelig omgang..