En japansk middag

Konrads første is

017Jeg har proppet Konrad med is hele weekenden. Ja altså ikke fløde is, men Duplo is! Han har fået det sødeste LEGO Duplo is sæt, og det har været det største hit. Vi har leget isbutik, og jeg har fået serveret mange is og kugler, vi elsker det begge to. Hvorfor havde man ikke sådan noget LEGO da jeg var barn? Det er også lige meget for jeg er gået i barndom igen, og ved ikke om det er Konrad, eller mig der hygger sig mest med at servere og kreere isvarianter. Han er så sød, og selvom han aldrig har fået en is, så ved han godt at man skal have tungen ud, og så siger han hele tiden iiiiisssss iiiiiisssss, det lyder bare så fantastisk.

028 023 003Jeg har også forelsket mig i et burger sæt fra LEGO Duplo, så nu må vi se om Skinken (og hans mor) også skal have det. Vi forelskede os i alt LEGOet i Lego store i København.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En japansk middag