Nu med dræn

Eftermiddags hygge

001

Konrad har været så tapper, efter at han fik sit dræn i går, at jeg forkæler ham ekstra meget. Han sov lidt dårligt i nat, tror hele oplevelsen var ret barsk for ham, så han kom ind til mor og far og fik kram og ro. I dag skal vi på han yndlingslegeplads, og jeg tager hans yndlings snaks med. Han ELSKER ost, og han elsker dip, så han er jo i himlen med de nye Cheez Dippers jeg har fundet. Der er fire i en æske, så jeg tænkte han kunne blive populær, når han kunne dele med sine venner på legepladsen. Jeg er ellers ikke så meget for at give han ostehapser, men har læst mig frem til at de her skulle være lavet med ordentlig ost, så mon ikke det går, og så er brødet også fuldkorn, man skal jo heller ikke være fanatisk.  002 003

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu med dræn