Konrad 1 1/2år

Vores udsigt

Det har været nogle meget hårde dage, men jeg er så glad for Konrad er frisk igen. Jeg har aldrig set ham så syg, og jeg kunne kun se ham over Skype. Han stod bare, og så ud i luften, mens han prøvede at trække vejret. De sagde på hospitalet at han havde så ondt, at det var hårdt for ham at trække vejret, og han kun gjorde det for at overleve. De troede først det var en RS virus på lungerne, men det viste sig at han havde endnu en slem mellemørebetændelse. Vi overvejer nu meget dræn, er der nogle af jer der har gode erfaringer med dræn og jeres børn? Stakkels lille Konrad, jeg syntes det er så synd at han skal have så ondt.

045(vores udsigt fra køkkenet, vi har også små ænder i søen, men de ville ikke være med på billedet)

Jeg har lige afleveret ham i vuggestuen, og nu nyder jeg et af livets skønne små stunder. Jeg har lavet en lækker kop Chai, på min Tassimo, spiser et par af mine yndlings kager fra Paris, og nyder min fantastiske udsigt, og når jeg har en frisk lille søn, så kan jeg ikke ønske mig mere i livet…

042

 

9 kommentarer

 • Lækker og afslappende udsigt:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Nej en dejlig lille oase I har. Det må være et dejligt sted, at vokse op for Konrad. Jeg er en lille smule misundelig – glæder mig til jeg engang er færdig uddannet og kan købe hus 🙂 God bedring med ham.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • rikke

  Skøn udsigt :o)
  Stakkels Konrad. Vores søn på 2 år har haft dræn siden han var 1 år, og vi har kun haft gode erfarringer! Mit bedste råd er at finde en ørelæge som I er trygge ved, og så se hvad hun/han siger.
  God bedring og nyd fritiden :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Uha, det lyder som en rædselsfuld omgang. Rart, at han er ved at blive rask.

  Jeg kan varmt anbefale dræn i ørerne, jeg havde selv glæde af det som barn, jeg havde haft flere mellemørebetændelser forinden.
  Min nevø, der er flersproget, var længe om at komme i gang med at tale. Han kom til en ørelæge, hvor han fik dræn i ørerne, og det hjalp ham meget. Han har ikke haft ubehagelige gener af drænene, kun gode oplevelser.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stakkels lille mand – rigtig god bedring med ham! Som lille led jeg af MØB og fik lagt dræn gennem flere omgange! Det er virkelig en smertende omgang at have noget med ørene – god bedring med ham!

  Og wauw, en flot udsigt I har jer 🙂

  //Emilie
  http://gravidmedlupus.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Stakkels lillepus! Jeg har en veninde, hvis barn har fået dræn i. Og hun har fået en helt ny og glad pige. hun har haft det rigtig skidt, men er hver gang først blevet sendt til ørelægen efter pencillinen har virket af deres læge. Da hun så en dag går direkte til ørelægen viser det sig, at pigen har meget ondt og det kunne ikke gå for hurtigt med at få dræn i. Nu er min veninde bare ked af, at de ikke fik det gjort før.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Hej 🙂
  Kan kun anbefale at få lagt dræn og kender den bedste ørelæge som børn kun kan være tygge ved, og forældre.
  Min datter fik lagt dræn da hun var 1 år og en mdr (i dag er det 1,5 år siden)

  Det er det bedste vi har gjort! Den første uge var hård fordi hun lige pludseligt hørte anderledes, hun var vitterlig i en osteklokke, men efter en uge var hun endnu mere glad og hun udfordret livet endnu mere, og så har hun stort set kun fejlede små vuggestue sygedomme, siden den gang – i forhold til mellemøresbetændelse og halsbetændelse hele tiden.

  Kan kun anbefale dig at få lagt drænet 😉
  Opererationen tager ikke engang 10 min også er man sammen med sit lidt pus igen.

  Bedste hilsner 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Kære Mette

  I skal ikke tøve med at få lagt dræn – alle de sygdomsforløb han skal igennem er vand i forhold til de 10 minutter det tager at få lagt dræn.

  Min lille fyr har været igennem så meget pga ørene – men efter han fik dræn har der ingenting været. Det har hjulpet fra dag 1.

  Jeg kan klart anbefale Leif Hahn i Østergade – han er så god til børn.

  Du skal ikke afholde dig pga narkosen – lille Konrad vil ikke lide uden der. Det er forældrene det er værst for og det er overstået efter 10 minutter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Kan helt klart anbefale dræn i ørerne. Min søn fik det i da han kun var 5 mdr. Han fik det meget bedre bagefter. God bedring med lille Konrad. Lækker udsigt..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konrad 1 1/2år