Billeder fra San Francisco

Hvordan mit liv hænger sammen…

Jeg får rigtigt mange spørgsmål, om hvordan vi får livet til at hænge sammen med et lille barn, familie, og at være væk tre dage af gangen. Der er kun et svar til det- min super kæreste. Da vi lærte hinanden at kende, havde jeg allerede jobbet som stewardesse, det betød at Kasper kom med ud, og så hele verden. Vi fik gode priser på biletter, og har set rigtigt meget af verden sammen. Vi så det ikke som noget i, at tage en weekend til Kina. Kasper kendte min verden og elskede den, og forstår den. For andre kan det virke langt ude, at jeg er væk fra det hele, men på den anden side er jeg jo også meget hjemme. Når jeg er hjemme, tager jeg aldrig arbejde med hjem, og jeg har fri på en kedelig mandag, hvor alle andre slæber sig af sted, køber ind med alle andre, og skal lave mad sent, efter ungerne er hentet. Jeg når det hele inden jeg henter Konrad, han bliver afleveret sent, og hentet tidligt. Når han kommer hjem hygger vi, spiser eftermiddags frugt, og laver mad sammen, og venter på Kasper kommer hjem. Jeg har fuld forståelse for det virker helt forkert for andre, men et 9-16 job virker også helt forkert på mig. Jeg elsker mit job, det er en livstil, og uden tvivl kræver det en forstående mand. Vi får det til at hænge sammen, det er til tider hårdt, når jeg er væk, men jeg elsker at se hvordan mine drenge hygger sig mens jeg er væk. Deres forhold er så tæt, fordi de har alene tid sammen.

nikki 1 og elefant 021Billedet er fra en af vores mange ture sammen. Her ligger vi på Nikki Koh Samui…

9 kommentarer

 • Det er godt at I sagtens kan få det hele til at fungere:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten

  Må man spørge hvilket flyselskab du er stewardesse for?
  har egentlig fulgt med på din blog noget tid, men har aldrig fundet ud af det/lagt mærke til det? 🙂
  Er bare nysgerrig, hehe

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Ja da. Jeg er hos SAS.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

   Må man spørge stewardessen om hvad reglerne er for de klapvogne man må ha med ud til flyet?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Det kommer meget an på selvskabet og størrelsen. SAS har rigtigt gode forhold, men prøv og læs på hjemmesiden:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Jeg synes det lyder som en fantastisk ordning. Din kæreste får alene tid med jeres søn, du er meget til stede når du er hjemme (efter hvad jeg kan forstå, er langt tiere end du er væk på arbejde? ;)) og du oplever verden og har mere overskud når du er hjemme.

  Kan dog ikke lade være med at tænke på, at der aldrig var blevet stillet spørgsmålstegn ved jeres livsførelse, hvis situationen var omvendt og din mand var pilot.

  Så jeg håber aldrig folk kuer dig til en snert af dårlig samvittighed over den livsstil i har valgt for du fremstår, som en meget hengivende mor og kæreste.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Tusinde tak for din søde kommentar, og meget rigtigt tænkt mht den omvendte verden:)

   Rigtig god aften til dig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonym

   Det kunne også være, at vi var nysgerrige på det, fordi vi gerne ville have nogle fif og ikke fordi, vi syntes, det er underligt/forkert 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Synes det er fedt at i har sådan et forhold. Far er nemlig lige så god som mor, det skal man ik glemme. Også stor respekt for dit oplæg om at være mor på Emilies blog. Alt bliver mor bliver nemlig altid lagt ud som om det kun er lyserødt, men det er bare så hårdt (og self det hele værd) men det bliver sjældent sagt til omverden.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Billeder fra San Francisco