Haps haps nu skal vi have ....

Julegave ideer til børn

julegaver dreng

1.Klipklap 2. Baby produkter fra Burts Bees 3. Støvler By Kier4. Får

5. Flyverdragt 6. Små hjemmesko

Jeg vil gerne dele et par gode juleønsker til de små. Det kan være svært at finde på noget, men jeg går ind for kvalitet. Alt det legetøj som koster nogle hundrede kroner, ender sikkert i bunken med alt det andet i løbet af julen. Så hvorfor ikke slå sig sammen, til nogle af de dyre ting, som altid er en stor udskrivning. Det har børnene glæde af meget længere, og kvalitet betaler sig altid- især til børn. Håber I kan bruge mine ideer, der kommer selvfølgelig også lidt inspiration til mødrene snart.

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Haps haps nu skal vi have ....