En Nytårs hilsen

Hvad koster sådan en?

I går da vi handlede ind, gik det vildt for sig, så vildt at jeg var hende der åbnede en pakke med ost, som han ellers ikke må få, for at få lidt ro. Jeg var ved at gå ud af mit gode skind, der var mennesker over alt og Konrad gad bare ikke være i vognen. Ostehapsen hjalp og jeg kunne næsten overskue at finde alt hvad vi skulle have. Her er et billede af den lille tyran.

20131231-101844.jpg

20131231-101854.jpg
Lige da han blev stille, kom en ældre dame forbi ,og spurgte hvor man fandt sådan nogle, og hvad ham kostede. Jeg begyndte at grine og så endte det med at være meget hyggeligt alligevel. Men det er sidste gang jeg handler samtidig med alle andre der skal holde nytår… Lesson learned!!!!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En Nytårs hilsen