Julekage opskrift

Giv en ged

Jeg er af den opfattelse, at man godt kan gøre noget godt for andre, og især til jul. Derfor vil jeg dele dette lille julegavetip med jer.

Giv en gave, som virkelig er en gave. Giv en ged.

Jeg læste en artikel for et par uger siden hvor der stod at det var en meget populær julegave for et par år siden af give en ged, og gaven hjælp udsatte familier ude i verden. Men de sidste par år, har de ikke solgt særligt mange, og det syntes jeg er synd. Så derfor vil jeg gerne opfordre til denne gode gave ide, jeg overvejer den også til en i familien (kan jo ikke skrive hvem, da de jo nok læser med). Hvis man syntes gaven er for dyr, kan man også gøre noget godt med et mindre bidrag, se mere her.

Sponsoreret indlæg

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julekage opskrift