Vinderen af Nivea man...

Gør noget godt for syge børn…

Jeg er så glad hver gang at bloggen giver mig mulighed for at bruge den til noget godt. Når jeg kan hjælpe andre, og skabe opmærksomhed om et godt formål, giver det en dybere mening for mig at blogge.

mdDenne gang handler det om Ronald McDonalds hus. På lørdag bliver der holdt World childrens day, som er en dag hvor der samles en masse penge ind til Ronald McDonald husene, som husere alvorligt syge børn samt deres familier. Jeg syntes det er så dejligt at der findes en mulighed for at familier, kan være samlet i den værst tænkelige tid, og jeg vil selvfølgelig støtte op om projekter. Der vil være forskellige lege, og mulighed for at støtte det gode formål med fiskedam, ansigtsmaling osv… Det skal Konrad og jeg selvfølgelig, så hvis nogle af jer har lyst til at støtte det gode formål, eller møde Konrad og mig, er det fra 12-16 McDonalds Falkoner alle på Frederiksberg.

083Rigtig god weekend:)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderen af Nivea man...