Det er faktisk rigtigt hårdt...

Vind 100 vaskekapsler- Konkurrencen er SLUT

Så blev det endelig weekend, og det skal fejres med en lækker konkurrence.

Neutral er et brand med 0 % (af det hele) parabener og parfumer, og derfor perfekt, når der er små mennesker i husstanden – og travle mødre.

064Neutral lancerer nu Neutral vaskekapsler, som gør det lettere og hurtigere at dosere sit vaskemiddel. Man skal faktisk bare smide kapslerne ind i maskinen sammen med tøjet. Og så skal man ikke spekulere på, om man overdoserer vaskemidlet og dermed skader vaskemaskinen, tøjet og miljøet – eller underdoserer og stadig har bakterier i tøjet efter vask.

065066Du kan nu vinde 100 kapsler ved at skrive en kommentar. Jeg sætter en alarm med et tidspunkt på telefonen, og den sidste der har skrevet vinder. Dvs du kan skrive så mange kommentarer du vil, og så er der kun tilbage og ønske jer held og lykke…

200 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er faktisk rigtigt hårdt...