Baby nr 2...

My new addiction

064Da Kasper havde fødselsdag i sidste måned, havde jeg ikke så meget tid til at gå i butikker og købe gaver til ham, så jeg besluttede at købe alle hans gaver på nettet. De fleste køber nok rigtigt meget på nettet jeg er bare ikke rigtigt kommet med på bølgen, men nu er der ingen vej tilbage….

Jeg købte en skøn trøje og et par hjemmesko til ham (ja ja jeg ved det godt, vi er lidt morfar og mormor, men han fik jo også en champagnesabel). Desværre var hjemmeskoene lidt få små, men der hvor jeg havde købt den, sendte de dem gratis og jeg kunne også gratis sende dem tilbage. Det var da smart, og en uge efter kom de nye sko. Hjemmesiden jeg brugte hed  Zalando. Nu er jeg hele tiden der inde og mine sidste køb har været til hjemmet. Vores spisestuen er næsten færdig, så jeg manglede bare de sidste pynteting, jeg fandt nogle stager og lys på tilbud, jeg betalte kun halvdelen af hvad de kostede, så det er da endnu bedre, at jeg ikke behøver slå tideligt op til udsalg, find flere tilbud lige her.Ja I kan nok høre at jeg er helt solgt, har I prøvet at handle der, og har i nogle tips til hvad jeg skal købe næste gang???

065Vores spise stue har nu hyggeligt efterårs stemning i vinduet, og jeg glæder mig allerede til at tænde lys, have gæster og drikke en masse rødvin.007002004Jeg fandt også et par lys til badeværelset. Det er normalt ikke så populært her hjemme, men det dufter mildt og dejligt, så jeg har fået lov at laver efterårs stemning alle steder.

007

8 kommentarer

 • Carina

  I forhold til netshoppning, så må juristen her hellere lige give et godt tip 🙂

  ALT hvad du køber på nettet (de,r sælger til danmark) har du altid 14 dages returret på -også udsalgsvarer, hvilket man ikke altid har i fysiske butikker. Og det der er rigtig smart er også, at du faktisk har ret til at bruge/prøve tingene hjemme, også alligevel sende det retur.
  Det vil sige at du kan købe en støvsuger, bruge den men så ikke være helt tilfreds med hvor godt til sugeevne den har -også kan du sende den retur og få dine penge tilbage. Og faktisk behøver du ikke have en grund til ikke at ville have det, du kan bare sende det retur. Det er din ret som forbruger ved netshopping.

  Dét er de færreste fysiske butikker der tilbyder det. Eks. blendere er et rigtig godt eksempel. Man ved bare ikke hvor god den er til at knuse is, før man faktisk har prøvet den. Også kan man have købt en dyr blender i en fysisk butik, som ikke rigtig lever op til forventningerne. Det sker ikke med netshopping 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hjemmesko er da cool:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Lol! Jeg har også købt hjemmesko til min kæreste 🙂 med tern og det hele.. De minder en smule og Bertram’s fra “Pyrus”. Haha 🙂 vi bliver også drillet med at vi er lidt pensionist agtige når vi sidder og drikker the og spiller kort. Ang. Zalando så er det en rigtig god hjemmeside – og jeg klikker snart en flot kjole hjem til de kommende julefrokoster 🙂 (..ja, jeg er hurtigt ude!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vinnie fabrin

  Hej. Har du også købt glas boksen på zalando? Hvis ja ved du så hvad de hedder?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Ja og den var nedsat fra 500 til 300. Da jeg lavede indlægget ville jeg linke til den men tror den er udsolgt… Men måske kommer den igen…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vinnie

  Hej. Har du også købt glas boksene på zalando? Hvis ja kan du så huske hvad de hedder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hejsa.

  Hvor er din træbakke fra?

  🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Fra Okker Gokker tror jeg den hedder på Nrd Frihavnsgade:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Baby nr 2...