Min historie - Alt For Damerne

Gratis tips til efterårs ferien

Når man har børn er det rigtigt mange god bud på hvordan man kan brænde 1000 kr af på en eftermiddag, så jeg tænkte jeg ville komme med et par hyggelige tips som er (næsten) gratis.

20131016-100053.jpg

Hjemmebagte boller.

Jeg kan selv huske glæden ved at få lov at komme mine små tykke børnefingre i en skål med dej. Så hvorfor ikke bage nogle skønne boller med børnene. Kom gerne lidt kardemomme og et æg i dejen, så bliver de lidt søde og dufter ekstra dejligt.

En lang tur i Dyrehaven med madkurv

Hvis man ikke lige bor i Nordsjælland, kan man bare tage en anden park eller skov. Tag børnene med ud og gå en LAAANNNNGGG tur og kør dem godt trætte. Mens man er ude og gå kan man samle kogler til jul, eller kastanjer til nogle fine fabeldyr.

Hvis man har lavet en dejlig mad kurv, er det bare så hyggeligt at spise i det fri med røde kinder, og en varm kop kakao eller te at varme sig på.

En tur i Toys R Us

Man kan tage alt det man vil i Tivoli, men nogle gange kan det skabe stor lykke at tage op i en kæmpe legetøjsbutik. Vi har gjort det flere gange og Konrad elsker alle de fine cykler og ting der kan larme. En god måde at opleve noget, og så er det helt gratis.

20131016-100224.jpg

En tur på biblioteket

I efterårs ferien er der mange biblioteker der laver noget sjovt for de små, så undersøg om jeres bibliotek har noget på programmet.

Skriv endelig en kommentar hvis I har andre gode tips:)

Her var et par af mine næsten gratis tips, og så er der kun tilbage at ønske jer og jeres dejlige unger en dejlig efterårs ferie.

8 kommentarer

 • Mie

  Åh… Kommer helt til, savne efterår i dyrehaven.

  Kan heldigvis byttes til, en frisk tur ved Vesterhavet!

  Mie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Man kan også bygge huler, altså indendørs. Det er både sjovt og kan bruges til alt muligt. Alting er sjovere når det bliver gjort inde i en hule 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Det er virkelig en god ide. Vi lavede en hule i går, og det var et stort hit…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  En tur i IKEA! Spis morgenmad til ingen penge; brug god tid i børneafdelingen og de indrettede “børneværelser”; parker evt de større børn i “børnehaven”, hvor børnene kan lege mens mor køber de obligatoriske lys og servietter – men lad være med at satse på den store shoppetur! Slut af med en kanelsnegl eller hotdog. Ikke gratis – men i hvert fald heller ikke dyrt!

  Og på denne tid; find et æble-selvpluk-plantagr i nærheden og lav en udflugt for hele familien inkl madkurv og en masse lækre æbler.

  Tag en tur på stranden og saml en masse flade sten. Den næste eftermiddag kan så bruges på at male dem. Og så er bedstemors julegave på plads!
  Til bedstefar kan man male et flot krus (af de billige fra IKEA).

  Picnic indendøre med tæppe og madpakker på gulvet inkl bamser osv.

  Tak for en dejlig blog:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Super gode tips TAK:). Jeg tror vi må forbi Ikea en af dagene:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette R

  Og medarbejderne i ToysRus synes det er super hyggeligt at få besøg af børn og deres forældre, også selvom de bare kigger 😀

  Det synes vi i hvertfald i den Toys jeg arbejder i 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja

  Leg biograf hjemme i stuen:) Har gjort det to gange med min søn nu og han synes det er så sjovt.
  Først laver jeg nogle billetter, dernæst laver jeg en kiosk ved spisebordet hvor man kan købe popcorn, danskvand, rosiner (hvad end man nu plejer at spise i biffen).. Til slut lægger jeg to tegnefilm frem så han selv kan vælge hvilken film han vil i biografen og se 😉 Vi har legepenge vi bruger til at købe for.
  Han blev så genert første gang da jeg åbnede døren til biografen, det var så sødt 🙂 Det er ikke gratis, men et noget billigere alternativ til en tur i biffen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Hold da op en sød ide. Den vil jeg huske:):) hvor lyder det bare hyggeligt, tak fordi du deler dit fantastiske tip

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min historie - Alt For Damerne