De bedste venner i verden

En meget nem chokolade tærte

Da vi skulle have gæster i sidste uge, var jeg ret ideforladt mht en kage. Jeg laver jo gerne en lækker kage når der kommer gæster, men syntes ikke jeg orkede det helt store. Heldigvis fandt jeg en pose Dr Oetker chokolademusse i skabet, og så bagte jeg bare en bund af æg, sukker og nødder. Lod den køle af, og kom mussen på toppen. En hurtig og nem kage der smagte skønt med lidt 70% chokolade revet på toppen.

089Hvis andre skulle have lyst til at prøve den af er opskriften:

 

 • Nøddebund
 • 3 æggehvider
 • 150 g flormelis (ca. 3 dl)
 • 100 g grofthakkede hasselnøddekerner

Pisk æggehviderne stive. Tilsæt sukker og pisk yderligere ca. 1 min., til blandingen bliver sej. Vend nødderne i. Anbring en smurt ring fra en springform (ca. 22 cm i diameter) på en plade med bagepapir. Fordel nøddeblandingen i ringen og bag bunden midt i ovnen. Lad nøddebunden køle af på en bagerist. Bag ca halvanden time.

Lav en men chokolademusse fra Dr. Oetker, kom på den kølede bund

Riv en god chokolade over.

093091Jeg lavede den dagen i forvejen og det kunne den nemt klare.

5 kommentarer

 • Kagen ser super lækker ud:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder da både overordentligt nemt og lækkert på samme tid!

  – Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Jeg synes ikke jeg kan se hvor mange grader bunden skal bages ved?-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Superlækker og nem kage! Hvordan klarer bunden sig mon, hvis man laver den 2 dage i forvejen? Jeg står nemlig og skal lave nogle stykker, og gerne over et par dage 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De bedste venner i verden