Et køkken med mening

Standby

Når man flyver som stewardesse, har man i perioder standby. Det gør det nemt for firmaet, hvis der kommer en aflysning, eller nogle bliver syge. Min standby startede i nat kl 03, og stopper i dag kl 14, eller det vil sige på mandag kl 14, for jeg har 5 dage med standby. Før i tiden da jeg fløj de lange ture (og ikke havde Konrad) var det altid lidt spændende. Jeg vidste ikke om jeg endte i Tokyo, New York eller Bergen. Det er også ret spændende nu hvor jeg sidder hjemme og bare venter på de ringer, men det er bare noget andet når man har familie. Jeg ved derfor slet ikke hvad der sker de næste par dage. Jeg skal være i lufthavnen indenfor en time, i uniform med en pakket taske. Så her sidder jeg og venter på svar, om jeg er hjemme i nat, eller om jeg først kommer hjem mandag. Åhhh jeg håber jeg bliver kaldt på noget hvor jeg kan kysse mest muligt på Konrad, og er mest væk i dagtimerne. Hvis i er nysgerrige for hvad der ender med, skal jeg nok lægge lidt billeder på Instagram (frkvilstrup). Nu kender I grunden, hvis jeg ikke blogger så meget de næste par dage:) Wish me luck…

20130919-104525.jpg

20130919-104537.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et køkken med mening