Gaven til manden der har alt

Markeds køb

006Sidste lørdag var der loppemarked som blev holdt af, et par af de store bloggere. Jeg havde rigtigt taget kontanter med, og havde håbet jeg skulle forkæle mig selv med lidt lækkert tøj. Men nej nej som altid endte det med at jeg brugte alle pengene på ting til den lille trold. En af dem der solgte ting var hende der har webshoppen mylillelimon.dk. Hold nu op nogle fine ting hun havde med, og heldigvis til en super god pris. Jeg er helt forelsket i den lille grå blazer jeg købte til Konrad for kun 200kr.

006 007Han fik også en fin heldragt med en stor vaskebjørn på ryggen, som han virker til at være meget glad for. Jeg måtte også have nogle skønne strømpe bukser han kan stå fast i, som jeg tænker vil være så fine til jul.

014 009 017  015Jeg syntes æsken var så fin, at jeg tror jeg fylder den med nogle af hans biler eller sutter, og sætter den ind på hans værelse. Hvis du vil se meget mere af det fine børnetøj, kan du finde det lige her.

3 kommentarer

 • Carina

  Fint tøj -anbefalede denne butik til Sarah Louise, men tænkte jeg også ville gøre det til dig 🙂

  http://www.mariechantal.co.uk er et børnetøjsmærke som den græske Kronprinsesse har. De laver SÅ fint børne tøj og har en virkelig hyggelig butik i London. Victoria Beckham handler hos dem -altid et godt stempel. Ja det er små dyrt, men også virkelig fint. Tænker at det godt kunne være dig, det er meget klassisk.

  Carina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristinna Nielsen

  Ej hvor er det bare fint, nogle rigtig rolige farver til efteråret – det kan jeg godt lide 🙂
  Jeg har dog en lille pige, så jeg er mere i afdelingen for kjoler 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gaven til manden der har alt