Min kærestes fødselsdag

Gaven til manden der har alt

20130925-130446.jpg

Ja jeg syntes selv jeg har fundet den perfekte gave til manden der har alt… En champagne sabel… Det kan godt være at det ikke er den perfekte gave til alle mænd, men hvis man er lidt drengerøv med hang til champagne, må det da være den perfekte gave:) Kasper blev meget glad for den, og jeg havde selvfølgelig også købt en lækker flaske champagne, han kunne øve sig på.

20130925-130511.jpg20130925-130524.jpg20130925-130545.jpg

Han var så sej, i første forsøg åbnede han flasken perfekt. Jeg er sikker på den bliver et hit til alle middage i fremtiden, og måske er der også er et par af hans venner, der gerne vil prøve den. Jeg glæder mig allerede til alle de bobler der venter;)

20130925-130557.jpg

Hvis der skulle være andre der skulle have lyst til at købe en, må jeg sige at det tog længe at finde et ordentligt sted på nettet (læs useriøse hjemmesider). Så hvis der skulle være nogle der også vil købe en til deres mand eller far, kan man nemt købe den her. Der er også en video, så man kan lære hvordan man gør her.

Jeg havde også købe en lækker trøje til ham (den han har på), nogle skønne sko, og lidt andet godt, så jeg tror for en gang skyld jeg havde ramt plet:)

Hurra for min lækre kæreste, tillykke skat.

JEG ELSKER DIG

3 kommentarer

  • jacob

    husk evt. af have med i en sidebemærkning at det kræver tilladelse at have i hjemmet.
    Er bare en lækker gave ellers…

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fin gave som jeg bestemt tror de fleste vil blive glade for. Et andet bud til ham der har alt kunne være det anderledes barskab fra Danish Fuel. Barskabet er lavet af gamle benzindunke (der kunne man jo så passende opbevare champagnen 🙂 ) Det kan evt. ses her http://www.tendensshop.dk/danish-fuel-barskab.html

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min kærestes fødselsdag