En meget heldig Konrad

Min kærestes fødselsdag

20130926-093533.jpgI sidste uge da jeg havde standby, vidste jeg slet ikke om jeg kom hjem til Kaspers fødselsdag, så det var svært at planlægge det store. Heldigvis endte det med, at jeg landede sent på eftermiddagen, og kunne overraske med burgere fra Kaspers yndlings sted Cock´s and Cows. Nogle gange skal der ikke det store til at gøre en fødselsdag god, og jeg syntes jeg kunne se på ham at han havde en god dag trods alt.

20130925-130318.jpg20130925-130331.jpg20130925-130352.jpg

Jeg har slet ikke vidst hvad jeg skulle give ham i fødselsdagsgave. Jeg har indset at han er meget svær at købe noget til. Han vil ikke have tøj – ikke have oplevelser- og slet ikke elektronik… Altså syntes jeg det er meget svært at finde på noget…. MEN i år har jeg altså fundet på den fedeste gave… Han blev så glad, og for en gang skyld syntes jeg også selv jeg havde fundet på noget genialt til ham. Hvis I vil se hvad jeg fandt på, lægger jeg lidt billeder på i morgen…

6 kommentarer

 • S

  Tror jeg taler for alle kvinder når jeg siger – ja tak – vi vil gerne se hvad du har købt til din kæreste 🙂 her er det heller ikke altid nemt. Hehe
  Tak for en hyggelig blog, fyldt med inspiration og som altid kan give et smil på læben og løfte ens humør på dage hvor man har fået det forkerte ben ud af sengen – tak! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   1000 tak for de søde ord. Hvor er det dog sødt af dig, at tage dig tid til at skrive. Det er bare sådan nogle kommentarer der gør det værd at blogge:)

   Håber du har en dejlig dag, du har nemlig gjort min lidt bedre:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det vil vi meget gerne se! Det er da spændende at finde ud af, hvad man køber til manden, der ikke ønsker sig noget 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Ja for pokker, lad os vide hvad du fandt på:-) Står selv og skal finde på noget til min kæreste (han har fødselsdag om 14 dage) og han er også mega svær at finde på en gave til….

  Tusind tak for en skøn blog, følger dig hver dag:-) Meget inspirerende blog! Og så virker du også til at være en fantastisk mor og kæreste:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Andersen

  Lyder som en dejlig afslappet fødselsdag – det er nu også dejligt. Jeg har aldrig været på Cocks and Cows. Hvilken burger kan du anbefale?

  Ha’ en dejlig aften.

  – Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Jeg spiser jo ikke kød, så deres miss veggie er jeg helt vild med. Den er med kikærter og super lækker:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En meget heldig Konrad