Føler mig spa-tacular...

En meget heldig Konrad

Konrad er en heldig kartoffel… Når hans mor nu bruger så mange timer på at blogge, er det jo skønt der falder lidt af…013Konrad fik tilsendt den skønneste pakke. Jeg ved endnu ikke om det er mig, eller ham der ender med at blive mest glad for tingene. I pakken lå det blødeste tæppe i kabelstrik med en varm ulden side, som bare venter på at pakke os ind, mens det kolde vejr rusker udenfor. Sammen med tæppet modtog vi en helt fantastisk bog. Det er ikke bare hvilken som helst bog, nej det er Konrads juleeventyr… Altså en bog som bliver lavet specielt til ens barn, men alt info om barnet, barnets by, venner, alder osv. Det er bare så sødt og vi starter med at læse den i dag, som godnat historie, og så vil jeg lægge den sammen med julepynten. Så kan vi hvert år tage den frem og læse den. Hold op jeg syntes det er en god ide, (måske var det en ide for andre, til den første advents gave?) Man kan købe den her, og der er mange andre udgaver, hvis man ikke er så vild med jul som jeg er.014016

1 kommentar

  • Det var da den fineste bog-idé! Jeg er helt solgt, men overvejer om jeg ikke skulle kaste mig ud i at lave den selv med nogle fotos og collager… (Hvis jeg når det)
    Er der et afsnit/dag? Det bliver den skønneste decemberlæsning for jer!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Føler mig spa-tacular...