Syg med syg på

Turen går til Peking

Jeg havde ikke regnet med at I kunne gætte det, hvor er I nogle seje faste læsere. Ja den er god nok, Kasper og jeg tager på en lang weekend til Kina. Jeg kan godt høre det lyder vildt, men når man som jeg arbejder med luftfart, ser vi det ikke som noget. Kasper har købt nogle gode billetter, så vi skal bare nyde turen, god mad og champagne. Jeg glæder mig helt vildt.

DSC00789

 

I dag har jeg pakket en taske og mad til Cookie, taske til Konrad og så Kaspers og min kuffert. . Mit pas var også udløbet, (sjovt med en stewardesse uden pas) så det skulle der også styr på samt visum. De dage hvor man bare pakkede og tog verden rundt er da forbi. Puha en omgang. Det er altså meget arbejde at få alt klart… Men nu er alt på plads og jeg kan begynde at glæde mig.

 

DSC00808

ÅÅÅÅhhhhh vores yndlings restaurant… Vi ses snart;)

4 kommentarer

 • Anne

  Det stod i overskriften, hvis man klikkede på billedet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lea

  Din kæreste er en mums 🙂 ‘put a ring on it’ – mon det sker?

  God tur til Kina! Er ikke misunderlig 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Ha ha det samme sagde min mor da jeg for første gang i dag strøg ham skjorter;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • S

   Lea – ang. “put a ring on it”. Tænkte præcis det samme 😀 Glæder mig til at høre om jeres tur.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Syg med syg på