Vind en løbetur og en fed goodiebag

Den vildeste date

Jeg har den skønneste kæreste. Han syntes det var for længe siden vi havde været på date og ferie, så han har inviteret mig på den vildeste date. Han har ordnet billetter, hotel og middag… Vi rejser i næste uge og jeg glæder mig så meget… Har i et gæt på hvor vi rejser hen? Jeg kan fortælle at vi har været der 6 gange før og det er “vores” by:) Åhhhh hvor jeg glæder mig…. Det bliver meget hårdt at være væk fra Konrad, men jeg ved at han kommer til at hygge sig hos mormor, og så tror jeg han får nogle nyforelskede forældre hjem…

beijing og julefrokost 09 040

Her er et billede fra vores ungdom og vores første tur til landet i 09:)

8 kommentarer

 • stine

  Beijing

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg gætter på Beijing. Synes at huske noget med, at du før har nævnt lige netop den by.. (og så fordi det grønne udgangsskilt bag jer står på kinesisk ;-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Ej hvor må det bare være dejligt. Jeg håber min kæreste og jeg bliver lige så gode til at huske at være kærester når vi bliver 3. Håber i får en dejlig ferie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja

  Billedet hedder Beijing, så det må være jeres by!:) hvor er det bare super romantisk af ham! Håber virkelig at I får en fantastisk tur!
  Hvor længe skal I være afsted?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elin

  Det lyder dejligt…meeen jeg må indrømme at jeg ikke kunne tage væk fra min søn i en uge (han er samme alder som din). 1 overnatning uden mor pr år, dvs de kun ved at være klar til et enkelt døgn uden os – de primære omsorgspersoner 🙂
  Har I ikke overvejet at tage ham med?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Hej Elin
   Jeg må indrømme at det også gør ondt i mit hjerte bare at være fra ham i 5 min. Vi skal være væk i 4 dage, dvs to hele dag. Han er meget glad for sin mormor og hun er er stor del af hans liv, så ved at det kommer til at gå godt. Jeg har hørt det med en dag pr år men mener ikke det er rigtigt. Han vil blive forkælet og hygge sig, og jeg tror han vil blive glad for at have nogle forældre der ikke har glemt hinanden, og elsker hinanden og ham. Det er et svært spørgsmål, og jeg tror man må lytte til sin mave fornemmelse, som med alt andet med sine børn:):)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elin

   Ja, vi gør hver i sær det vi finder bedst for vores små pus 🙂
   Kan dog ikke lade være med at synes at det er lidt synd at I er nødt til at tage til Kina og væk fra jeres søn for at huske at pleje hinanden.
   Husk på hinanden i den kedelig hverdagstrummerum også 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh, det bliver da en fantastisk date!
  Jeg er sikker på, at det nok skal gå super med Konrad hos mormor – og at I får nogle skønne dage 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind en løbetur og en fed goodiebag