Turen går til Peking

Av mit hjerte

Vi tager til Kina i dag, og jeg er helt ude af den. Ville ønske jeg kunne nyde tanken, men det gør så ondt at skulle rejse fra min dreng. Jeg ved at han kommer til at få det så dejligt, og sikkert slet ikke savner os, men jeg kan bare mærke et stik i hjertet, hver gang jeg tænker på det. Hold da op, jeg er tæt på at aflyse det hele…

mettes iphone billeder&videoer 449

Når jeg starter på job til juli, skal jeg være væk lige så mange dage som denne tur, så det er lidt en prøve for at se om det går okay, og så har jeg noget tid med ham inden jeg skal være væk igen. Men lige nu er det så hårdt. Jeg har lyst til at holde ham i mine arme og aldrig give slip, sige mit job op, og blive en pylremor resten af mit liv. Men okay det går jo heller ikke… Jeg må tage mig sammen og glæde mig over at jeg har en lækker kæreste der har inviteret mig på en fantastisk tur. Nyde alene tiden med ham, og glæde mig til jeg skal holde den lille skinke i mine arme igen.

Så hvis vi rejser i dag, blogger jeg lidt fra lufthavnen og ønsker jer er dejlig weekend… Wish me luck;)

6 kommentarer

 • Camilla

  Afsted med jer! Det er godt for jer alle sammen, selvom det er mega hårdt at forlade den lille guldklump. Det bliver bedre med tiden :-).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Cecilie

  Kære Mette
  Ønsker dig en rigtig god kæreste mini ferie, håber I får det fantastiske og bare nyder hinanden.
  Kan godt forstå du synes det er hårdt at undvære din guldklump, men som du selv skrev i et tidligere indlæg, så får han nogen glade forældre fyldt med overskud hjem igen :o)
  Jeg befinder mig i øjeblikket på Bali’s nord kyst og skal rejse alene rundt i asien de næste 5 – 6 måneder.
  Jeg ved hvordan det er at savne nogle man elsker, men prøver at vende det til noget positivt. Så I stedet for at bryde helt sammen, så vælger jeg at være taknemmelig over min elskede familie og venner, som jeg er så ubeskrivelig heldig at have i mit liv……….og vil glæde mig til at kramme dem helt flade igen ;o)
  Sender dig de bedste hilsner, smil og god karma fra Bali

  P.s. Blive endelig ved med at blogge, jeg nyder at læse alle dine indlæg på den anden side af jorden ;o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Mange tak for din søde kommentar. Det betyder så meget at få sådan nogle søde svar:)
   Jeg håber du nyder din tid væk og håber du nyder hver dag, selvom det er hårdt at være væk. Vi havde den dejligste tur, og jeg er bare så glad for vi gjorde det.
   Rigtig god dag til dig, og tak fordi du læser med helt fra den anden side af verden:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  Nyd kæresteturen:) det er hårdt at være væk da de små, men Konrad kommer til at hygge med mormor. Har selv rejst meget med mit tidl arbejde og endte med at nyde min alene tid på hotel 🙂 håber I får en dejlig tur:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   1000 tak for de søde ord:) Vi nød det fantastisk meget:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Turen går til Peking