Lige nu...

Datenight med Mad men

Mandag hos os betyder datenight, så er der god mad, drinks og et afsnit Mad Men. I går havde jeg lavet drinks klar til Kasper, så da han kom ind af døren, stod jeg i høje hæle, og med en drink klar til ham. Det bliver da ikke mere Mad Men agtigt;) vi havde en skøn aften, og jeg elsker at vi bruger den tid på hinanden, ellers går der hurtigt far og mor i den, og man glemmer at være kærester. Men ikke hos os mandag aften;)

20130409-095155.jpg

2 kommentarer

 • Hej Mette, har gået og tænkt på dette indlæg det meste af dagen og er overbevist om, at manden og jeg også bør indføre en så godt som ugentlig datenight! Så tak for inspiration og så må jeg lægge hovedet i blød for drinks og serie og håbe på at han er med på ideen.
  Mvh Anita

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • mette vilstrup

   Hej Anita
   Hvor er det bare dejligt at høre. Nu er det jo mandag igen, så hurra for date night og drinks. Håber du får en skøn aften med manden:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lige nu...