Valentinsdag

Vinderen af et års forbrug af Oral-B Pro Expert

Så blev det endelig fredag, og tid til at finde en vinder af et års forbrug af Oral-B Pro Expert. Jeg syntes virkelig det er en fed gave, og jeg ville ønske jeg selv kunne vinde, men det er mindst lige så fedt at gøre en af jer glade. Tak for alle jeres kommentarer, beskeder og shares på Facebook.

DSC_0099

Jeg har udvalgt en tilfældig vinder og vinderen er blevet Pia Hansen stort tillykke. Håber du får de fineste hvide bisser, og bliver rigtig glad for gaven. Vil du sende mig en mail med din adresse, så sørger jeg for det bliver sendt til dig på frkvilstrup@hotmail.com:)

Øv jeg ville ønske alle kunne vinde, men til dem af jer der ikke vandt i dag, håber jeg at i får en dejlig fredag og weekend. Vi skal lave børneværelse, så den står på IKEA, maling og lave værelset fint:) Rigtig god weekend herfra.

2 kommentarer

  • Pernille

    Stort tillykke:-) og også rigtig god weekend til dig frk V;-) måske vi får det fine værelse at se?:-)
    Kh Pernille

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Good blog! I truly love how it is easy on my eyes and the data are well written.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Valentinsdag