Mit eneste show i modeugen

Shopping til Konrad

Ja er der shoppet skønne ting til Konrad igen. Jeg syntes bare det er nemmere at bestille over nettet, og ikke skulle bruge tid på at køre i Babysam, når Kasper kommer hjem sent fra arbejde. Så får man det jo lige ind af døren, og jeg kan bestille når Konrad er gået i seng. Jeg må indrømme at jeg ikke altid orker at gå i butikker med barnevognen, så alt hvad jeg køber i øjeblikket er altså på nettet.

Her er de sidste nye køb:

Jeg havde fået anbefalet et købe en holder til frugt, så Konrad ikke får noget galt i halsen. Jeg fandt denne, som han allerede er super glad for. Han får den til formiddag og eftermiddag med ananas, æble, banan eller farvoritten mandarin. Jeg fandt den her.

Jeg bestilte også disse bokse, de var super smarte fordi man kan samle dem som lego, skrive på dem, og komme dem direkte fra fryser, til microovn til opvasker. Se mere her

Sidst og bedst fandt jeg denne, som i morges gav mig en times mere søvn Hurra…:) Det er en bamse, som ligner en skildpadde, på skjoldet, lyser den med den rigtige stjernehimmel op på loftet og vægen på børneværelset. Kl 05 da Konrad vågnede i morges (NAT!) lagde jeg den ovenpå dynen i fodenden, og hver gang han bevægede sig, flyttede stjerne sig. Han lå og talte med skildpadden og stjernerne, mens mor og far hvilede sig lidt mere. Syntes den er helt vildt sød, og jeg glæder mig til han bliver større, og vi kan ligge sammen og finde karlsvognen og de andre stjerne konstellationer. Se mere her 

Det hele er købt på en hjemmeside der hedder Mammashop.dk (meget rammende haha) Jeg har talt med de andre i min mødregruppe, og vi vil bestille flere ting derinde fra, så kan vi også spare portoen, når vi slår os sammen.

1 kommentar

  • S

    Du har simpelthen bare verdens sødeste, lille dreng 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit eneste show i modeugen