Husk selvforkælelse

Næsten nemmere end en pizza…

Her hjemme har vi nogle hårde nætter, Konrad er ikke så glad for at sove, og vores lille hund Cookie, har fået en stor omgang maveonde. Det betyder jeg ikke sover så meget, og de ting som bare plejer at spiller, som vask, rengøring og madlavning halter bagud. På grund af dette havde jeg en oplevelse i går som ligger til grund for dette indlæg.

For første gang i mange år, stod jeg i går ved køledisken og stirrede ned på frostpizzaerne. Jeg var lige ved at lægge dem i kurven, tanken om at skulle hjem og lave mad virkede bare så uoverskuelig. Der stod jeg klar til at fylde mig med dårlige carbs, da jeg slog mig selv over hånden. Lige meget hvor træt jeg bliver, kommer jeg aldrig til at sætte tænderne i en klam frost pizza.

Jeg tænkte over mine muligheder. Det skulle være noget der ikke svinede hele vores køkken til (har rigeligt og tage mig til med skånekost til hunden, og mos til Konrad). Det skulle være uden alt for mange carbs. Det skulle mætte og være sundt. Ikke vild nemt at finde på…

Men men men, så kom jeg i tanke om at jeg da nemt kunne lave en chili. Det er jo bare at lave noget kød og smide nogle dåser i. Så det endte det med. Verdens nemmeste dinner, og med en klat youhurt på toppen, så endte det med at blive helt godt, selvom man nemt kunne have lavet den endnu bedre hvis jeg havde snittet lidt løg og hvidløg og kommet i gryden med kødet.

Hvis der skulle være nogle der har brug for en MEGET nem opskrift kommer den her:)

Frk. Vilstrups Chili

1 pakke kød (det du nu kan li, det er nok bedst med okse, men det spiser jeg ikke;)

2 dåser tomat

1 dåse chili bønner

1 dåse kidney bønner

1 tomat pure

2 chilier (eller hvor stærkt du nu vil have det)

1 terning smag (gerne det samme som kødet)

Steg kødet i lidt olie (gerne med et par løg og hvidløg). Når det er brunet, kommes tomaterne, terningen og chilierne i. når det har kogt godt (ca 10 min) Kom bønnerne i og smag til.

Server med lidt yoghurt på toppen og måske lidt revet ost og ris, hvis du ikke skal tænke på vægten.

Velbekomme fra det glade men trætte hjem på Østerbro:)

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Husk selvforkælelse