Konrad 7 måneder

It’s the weekend baby….

Elsker elsker elsker fredage, starten på weekenden, og hygge med min lille familie. Jeg har ikke haft det sådan de sidste par år. Da jeg tit er væk i weekenderne med mit job, men nu hvor jeg bare går hjemme og hygger mig, er det bare så dejligt med weekend. Allesteder er der weekend stemning, i butikker, blandt folk på gaden og så selvfølgelig når min mand kommer hjem. Det er noget helt særligt, som jeg virkelig er begyndt at holde af… Jeg har overvejet at lave en videoblog i denne weekend, for at svare på alle jeres gode spørgsmål, men jeg er ikke så teknisk, så nu må vi se. Jeg vil ihvertfald gerne ønske jer alle en skøn, og dejlig weekend:)

abd1

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konrad 7 måneder