Hjemmelavet babymos

Pas godt på dig selv…

I øjeblikket bliver alle syge og forkølede, og der er bare ikke noget værre! Man har jo aldrig tid til at være syg. Min erfaring siger mig, at hvis jeg spiser sundt, får trænet, og får min nattesøvn, så er det sjældent jeg bliver syg. Men i øjeblikket har jeg ikke så meget tid til træne eller sove, så jeg går ekstra meget op i at få mine C-vitaminer. Hver morgen spiser jeg et par appelsiner, og til aften når jeg sidder og hygger med min nye bog, står den på kogende vand med ingefær, lime, citron og måske lidt lakridsrod stænger hvis der rigtigt skal være fest (kan købes i Tiger for 10kr). Jeg følte i starten af weekenden, der var noget sygdom på vej, men jeg tror lige jeg nåede at skylle den væk med min vitaminbombe.

 

5 kommentarer

 • S

  Tak for tippet 🙂 Jeg håber at du skriver nogle flere sunde opskrifter herinde.
  Tak for en god blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • mette vilstrup

   1000 tak:) Jeg skal nok komme med mange flere opskrifter:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Tak for lidt inspiration:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nynne

  Me too, og det virker. Hvis jeg virkelig er på kanten putter jeg lidt solhat i et glas vand (smager forfærdeligt men virker fantastisk). Den er også altid en vinder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • mette vilstrup

   Det er også et godt tip, det har jeg også brugt før:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavet babymos