Mor baby event

Goodie bag til mor og baby

Vi var som tidligere nævnt, inviteret til et event for kendte og bloggere med børn. Vi fik alle en skøn goodie bag, der var så stor at jeg ikke kunne have det hele med hjem, så Dahl PR der havde arrangeret eventet, var så søde at de vil levere resten til mig. Der var så mange lækre ting i, at jeg slet ikke har nået at se på dem alle, men jeg tror allerede jeg har fundet nogle farvoritter. Rasmus fra Ras Spa var også med, og havde sørget for nogle skønne ting som, både mor og baby kunne bruge. Jeg elsker allerede hans mist, som man kan give den gas med i nærheden af babyen, for den er helt uden parabener. Ras er så skæg, og jeg er vild med hans historier om alle de kendte han laver produkter til. Jeg vil da også tæt på Gaga og Lopez…

 

En af de andre ting som jeg syntes var super skøn var en lille flaske der hedder, og hold nu fast, POO- Pourri…. Ja du læste rigtigt ikke potpourri ha ha ha. Sjovt navn og meget rammende for formålet. De laver noget som man skal komme i wcet inden man skal der ud, så dufter der som en” Joe And The Juice”, og ikke alt muligt andet! Men sådan fik vi ikke, nej vi fik en Poo- pourri JR. Little Stinker- den bruger man lige i bleen når der er nr 2. Så lugter det ikke i spanden, og så behøver man ikke løbe ud med skraldespanden, flere gange om dagen. Det er da for sjovt og meget amerikansk, syntes jeg. Deres produkter har navne som Nature´s call, Deja Poo, Crap shooter, Trap-A-Crap og Heavy Doody (right tool for a big load) osv osv. Hvis man er single pige, så må man da lige have sådan en i tasken til, hvis man skal overnatte hos den nye kæreste… Man kan købe dem alle på nettet, da de kun lige er kommet til Danmark:)

Jeg skal nok skrive om de andre produkter, når jeg får afprøvet dem.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mor baby event