Min beauty ønskeliste til jul

Gratis gaver

Så jeg jeg færdig med julekalenderen, som jeg skal give til en af jer. Men jeg kunne slet ikke stoppe da jeg købte ind. Jeg har været så rørt over alle jeres historier, og derfor kunne jeg ikke begrænse mig. Så jeg har lavet en julekalender, og så er der 4 fede gaver til jer også. Det er sidste chance i dag for at skrive hvem der skal have gaverne her. Så sender jeg en mail til jer i morgen 1. søndag i advent. Glæder mig til at sende gaver ud til dem der har brug for lidt ekstra glæde i julen.  Rigtig glædelig jul fra mig til jer

2 kommentarer

 • Sofie

  Først og fremmest, hvor er det en smuk gerning og du er et smukt menneske, at du tænker på andre – Julen er den allerstørste glæde, når man kan dele glæden med andre 🙂

  Jeg vil gerne nominere min skønne mor. I 18 år har hun kæmpet for mig og 5 år har hun kæmpet med mig. Al den modgang og alligevel er hun her endnu. Kommunen er sin sag at slås med – de har skemalagt min hverdag til hvornår der skal tages sko på, hvornår man må spise og hvor længe der må bruges på at tilberede det. De har taget min frihed og sparket hele fundamentet væk under mig – Alle gangene har hun været der for mig. Set muligheder istedet for begrænsninger og på trods af min handicap som kan være omfattende, har hun holdt ved og kæmpet. Jeg mistede min far som 15 årig og der måtte hun kæmpe endnu mere , endnu hårdere – og helt alene. Hun har fået mig op igennem en depression og en indlæggelse deraf. Hun har været ved min side igennem 8 operationer – og den ene sad hun 8 timer og anede intet. Hvor stærk er man så lige? Så er man en rigtig mor 🙂

  Jeg bor for mig selv nu – og kampen med mig er blevet mindre end før, selvom det hele tiden lurer.. Desværre er min lillebror også i systemet (Han er autist, har epilepsi og andre psykiske begrænsninger) og nu kæmper hun for ham. Kommunen er igen i nakken på hende og er ved at fratage hende alt og i vores seneste telefonsamtale sagde hun “Er det det der sker nu, så falder min verden helt sammen. Jeg magter det ikke mere. Jeg er gammel, træt og brugt”. Så ærligt, er min mor den allerstørste og vigtigste kandidat til forkælelse i min verden. 🙂 For alt det hun har gjort og for at være en helt igennem fantastisk mor og et menneske jeg vil være evig taknemmelig. Intet kan nogensinde “tilbagebetale” den måde hvorpå hun har ofret sig selv, sit liv og sin hverdag for mig og min bror. Og med min brors lidelser er hendes liv nu på sofaen, foran tv’et – og der ville det være skønt hvis hun sad med en lille gave 🙂

  Undskyld det blev så langt..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • mette vilstrup

   Kære Sofie.
   Sikke en historie, hvor har din mor bare været meget igennem og hvor er hun bare stærk. Fantastisk mor du har:) selvom i ikke vinder, er det en kæmpe gave for din mor at have så sød en datter:)
   Rigtig god jul til jer:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min beauty ønskeliste til jul