Chanel 2 55

Syg, syg sygdom

Øv øv øv. Konrad har fået sin første virus og er forkølet, nyser og er helt sat til. Vores lille dreng ved jo ikke man kan trække vejret gennem munden, så han er bare så ked. Desværre er Kasper også blevet syg, og nu ligger jeg på sygelejet og laver blog. Vi skulle have været på weekend tur med 4 andre par og deres børn denne weekend, jeg havde sådan glædet mig, men her til morgen stod det klart at vores weekend kommer til at være i sengen med Kleenex, panodil og varm te.

Der er ikke noget at gøre ved det og jeg håber bare vi får en dejlig weekend trods alt. Og at vores venner får en dejlig weekend… Og at i skønne læsere, holder jer sygdomsfri og nyder weekenden:)

 Billederne er fra sidste år.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chanel 2 55