Syg, syg sygdom

Endelig tilbage…


Sydom farvel og ikke på gensyn… Endelig er vi ved at være ovenpå igen, det er altså ikke til at holde ud at være syg. Vi har intet lavet denne weekend, og det har kunne betale sig. Konrad er endelig tilbage til sit dejlige selv, og han er så glad og smiler og griner dagen lang. Jeg er så lykkelig over at have ham, det er som om intet andet betyder noget når man har sådan et lille menneske der smiler kærligt til en.

I morgen kan I læse mit bedste tip til at komme ovenpå en forkølelse.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Syg, syg sygdom