Hygge fredag

Presse brunch

 

I sidste uge var jeg inviteret til en skøn brunch med pressen. Det var en super hyggelig formiddag, og det er altid skønt at komme ud og netværke lidt. Her er lidt billeder fra den lækre brunch. Håber alle har haft en dejlig weekend. Jeg har fået den bedste gave som jeg snart vil vise jer:)

3 kommentarer

 • Maja

  En lækker Chanel taske ;0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Lækker blog du har! 😉
  Et meget personligt spørgsmål, men nu er jeg sgu nødt til at spørge 🙂
  Har du silikone bryster??? Håber du vil svare 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • mette vilstrup

   Hej Anne
   Tak for ros.
   Det er sjovt som jeg får mange spørgsmål om det:)
   Men nej de er helt mine egne:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hygge fredag