Happy Halloween

Movember

 

Jeg vil i dag sætte fokus på et vigtigt emne, som jeg syntes er en super sej måde at skabe fokus på. Hvert år i november beder Movember mænd over hele verden om at anlægge overskæg for at sætte fokus på og indsamle midler til kampen mod mænds sundhedsproblemer. De første Movemberoverskæg blev anlagt i Australien i 2003, og siden da har kendskabet til Movember og budskaberne om mænds sundhed spredt sig til hele verden. Jeg har opfordret min skønne kæreste til at lade skæget stå, det er da en sjov måde at være en levende reklamesøjler for et godt formål. Læs mere om det her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Happy Halloween