Første gang til babysvømning

Min beauty ønskeliste til jul

Jeg elsker når jeg ser mit navn på en af pakkerne fra Magasin under juletræet. Måske er det en af de æsker jeg har ønsket mig fyldt med lækre produkter fra Rudolph Care eller Tromborg, og hvis det ikke er, er det altid så nemt i “Maga”, at gå ind og bytte det, til lige det man drømmer om. Jeg syntes det er så skønt med de æsker, det er som om man får mere pengene, og så er det en stor æske fyldt med de produkter man elsker mest, og i alle prisklasser. Derudover kan det være smart at ønske sig en pakker som ”starter kits” hvis man gerne vil prøve et nyt mærke. Se nogle af de lækre gaveæsker her.

Rudolph Care og Tromborg er mine yndlingsprodukter, de er så “rene” og lækre og de dufter langt væk af kvalitet. Så på min ønskeliste i år er disse.

Frk. Vilstrups ønsker til jul:

 

Jeg er helt vild med Rudolph Care som man nok kan se på bloggen, og da jeg så at man over julen kan få denne æske til 796kr, som normalt koster næsten 1000kr, kom den øverst på min ønskeliste. Hint hint søde kæreste og familie;)

Se mere om den her.

 

 

 

 

 

Hello friend:) Åhhhh hvor jeg også håber der er nogle der har lyst til at give mig dette sæt. Det vil se så lækkert ud på badeværelset, og det vil være som om, Østerbro spa og bad er åbnet hjemme hos os. Man kan bare købe det på nettet, så selvom Magasin ligger langt væk, så kan man få fingrene i dem her

 

 

 

 

 

Jeg ønsker mig også lidt lækker parfume. Jeg elsker CLEAN, de er også så rene, og jeg bruger dem både på job og til fest. Jeg kan bedst lide dem fordi de ikke er så kraftige, parfume kan efter min mening hurtigt blive for meget. Se mere her

 

 

 

 

(sponsorerede indlæg)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første gang til babysvømning