Årets første julefrokost

Jul på gården

I går var jeg til årets første julefrokost. Det var en pigejulefrokost og den blev holdt hos min veninde, der bor på en stor gård med heste og det hele, så det var rent jule idyl. Vi spiste julemad, drak snaps og talte gamle dage. Det var lige det jeg havde brug for og vi lavede endda en sjov juleleg som jeg klart kan anbefale. Vi skulle allesammen skrive et par sætninger på nogle lapper parpir og komme dem i en skål, og så skulle vi på skift læse dem op og sige 1 2 3, og så pege på den vi mente det passede på. Det var vildt sjovt og jeg kan klart anbefale legen til andre julefrokoster.

1 kommentar

  • Excellent web ѕitе yоu’ve got here.. It’s hard to fіnd higɦ-quality writing ⅼike yoᥙrs these days.
    I truly ɑppreciate individuals like you! Take caгe!!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Årets første julefrokost