Instagram og Facebook

Sur sur sur lille bi omkring….

Undskyld Kære Læser… Jeg prøver altid at være positiv og glad. Jeg vil gerne give jer noget positivt at læse, når i kommer forbi bloggen. Jeg prøver altid at bidrage med noget positivt. Derfor denne advarsel!
 
Læs kun videre, hvis du orker at læse en blogger der har ret ondt af sig selv…
 
(Jeg lover at være glad tilbage i morgen;)
 
Indtil da, håber jeg at I har det godt og prøvet at være positive;)
 

Nogle dage er nemmere end andre med en lille baby. Alle giver gode råd (nogle bedre end andre). Folk elsker at give rådet om at sove, når babyen gør det. Som I nok kan høre er dette en af de hårde dage, og det der med at sove når babyen gør det, går altså ikke altid. Så skulle jeg sove lige efter hele huset er stået op, og har spist morgenmad, fået tøj på og er klar til at komme ud af døren! I køen i Irma (det gjorde jeg faktisk lidt), eller ved en 18 tiden i sofaen (kunne jeg lige så godt, sidder jo med åbne øjne og sover). Konrad havde ellers nogle super gode dage, og var begyndt at sove dejligt både om dagen i barnevognen, og om natten i sin vugge. I dag har han bare været ked og jeg undrer mig om han måske er ved at være igang med næste “tordensky”. Han er så ked af det, og ingen af de ting der plejer at virke, virker mere. Stakkels lille Konrad… Hvis man skal tro på bøgerne, går han jo igennem så meget, at hoved og “hale” slet ikke kan følge med. Det er så synd for ham, og jeg bliver helt ulykkelig af at høre ham græde. Jeg må bare tænke på at lige så hurtigt skyen kom, ligeså hurtigt forsvinder den igen, og vores dejlige lille glade dreng ligger atter og smiler til os. Det her kan ingen da stå for… Man kan klare alt når man ser ind i øjnene på sin lille søn, og han så smiler tilbage… Og så skal jeg nok blive den glade blogger igen;)

5 kommentarer

 • Jeg synes ikke du virkede negativ. Mere måske som en frustreret mor. 🙂 Det er altså også helt okay, og det er faktisk rart at se du har nogle dårlige dage ligeså vel som os andre. Dit liv ser måske luksuriøst og positivt ud ligesom Ole Henriksen, men du er altså også et menneske med mange følelser, og derfor synes jeg det er okay at komme ud med sine frustrationer engang imellem, så længe det ikke er 24/7, som nogle blogger gør. :O)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg synes heller ikke du er negativ. Du lavede engang et indlæg om hvordan du lysnede din bund.. Jeg kan ikke finde det og er selv fake blond, men synes det er så dyrt at gå til frisør hele tiden, ligesom det også tager tid og med to små børn har jeg ikke altid tiden til det. Kh fra en fast læser

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er i altså søde. Jeg kan da ikke andet end at blive glad igen. Mht at farve sit hår hjemme, syntes jeg aldrig det bliver lige så godt. Måske skulle du pleje dig selv og få din mand til at tage børnene, så kommer du hjem frisk og lækker. Jeg syntes du skal holde dig til striber, så behøver man ikke farve så tit. Det kan godt betale sig i længden og der er da ikke noget så godt som at komme lækker hjem fra frisøren:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • chattywrenI understand, have been caught with such dilemmas too. It is just so difficult to explain to family and extended family the need to go out with the husband. And you know what, often it is the mother who is on the receiving end of questions and exnnalatiops. Happy you found a solution for your day out, we do need them from time to time!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SÃ¥ artig at du bruker never! Det passer jo kjempegodt inn i din "nature look" :)Tror jeg strikker sitteunderlag…Klem og fin kveld:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instagram og Facebook