Husk forholdet...

Oh what a night

Vi havde en nat jeg sent vil glemme i går… Konrad vækkede mig omkring midnat, og var sulten, mens han spiste kunne jeg høre noget fra stuen. Vores lille hund havde fået maveonde, og kastede op i lange baner, altså når han ikke lige havde diarre på vores tæppe. Jeg vækkede Kasper, og midt i det hele blev vi enige om at smide vores langhårede tæppe ud. Så hvis nogle har set en mand gå rund midt om natten med et tæppe på ryggen, er det bare Kasper og ikke en morder, der prøvede at skille sig af med et lig;) Da vi havde vasket køkken og stue rent, ville jeg lægge Konrad ned i vuggen, hvorefter han kastede op ud over det hele. Da jeg havde fået rent sengetøj på, og nyt tøj til os begge, startede det hele forfra. Oh what a night… Men det hele er glemt når man om morgnen vågner til et smil fra verdens sødeste dreng, og en ny dag er startet.

Livet for præsis et år siden.

Jeg tænker tit, at jeg slet ikke ved hvad jeg fik tiden til at gå med før jeg fik et barn. Heldigvis har jeg bloggen og kan se tilbage. Selvom vores weekender, gik med noget helt andet, som for præsis et år siden hvor vi var til poolparty, og dansede hele natten. Er jeg ikke i tvivl om hvad jeg helst vil. Livet giver bare så meget mening nu, selvom man står med opkast ud over det hele, ville jeg ikke bytte. Jeg håber alle har en dejlig weekend, og til dem der ikke har børn at i nyder drinks, fest og ballade, og til dem der har, nyder dem selvom det kan være hårdt, der er jo ikke noget bedre:)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Husk forholdet...