Ubetinget kærlighed

Tilbud på professionelle billeder

Der er flere der har spurgt mig hvad det koster at få taget nogle lækre billeder, som dem Kasper og jeg fik lavet. Det kan godt være en dyr fornøjelse, men heldigvis har jeg aftalt med fotografen der tog vores billeder at han gerne vil lave en god pris til jer. Så hvis du gerne vil have taget nogle lækre billeder, enten model look, med din kæreste, som gravid eller med dine børn, kan det nu lade sig gøre. Hvis du referer til Frk. Vilstrup kan du få et shoot til 1.000,- (33% rabat) hvor du får 3 færdig retoucheret billeder, og 1 times fotografering. For 500,- ekstra kan du også få en professionel make up artist som lægger en makeup som passer perfekt til dig. Jeg har virkelig været glad for vores billeder, hvor Kasper også fik taget et super lækkert billede til sit CV. Håber det var svar nok, og så må i have held og lykke med jeres billeder.

http://www.steffenlefort.com/

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ubetinget kærlighed