Baby tips

Selvforkælelse


I øjeblikket kommer jeg ikke meget ud at shoppe. Derfor er det jo perfekt at man har nettet, hvor man kan finde fine ting, og få sendt dem direkte hjem. Jeg har fundet en hjemmeside der har de skønneste økologiske produkter babynature.dk, hvor jeg bestilte lidt lyserødt og lækkert til weekenden. Selvom jeg er blevet mor, kan jeg godt lide, (når tiden er til det) at gøre noget ud af mig selv, og selvfølgelig passe på min hud. Det bedste ved hjemmesiden er at de både har ting til mor, men også til børn. Så da posten kom kunne jeg sige til Kasper, med god samvittighed, at det var ting til Konrad;) Her er nogle af de lækre produkter jeg har forkælet mig med. Se med i morgen hvor jeg viser de økologiske ting til Konrad.

Min søndags selvforkælelse bestod i et langt bad og da jeg kom ud, hoppede jeg i en hvid morgenkåbe, smurte mit ansigt ind i Balm Balm, og mine læber ind i den skønne lip balm. Jeg dufter skønt af roser, og nu skal jeg ordne mine negle, og læse det nye Costume. Det er da den bedste søndag… Håber I har en skøn søndag og har haft en god weekend.
 Du kan finde produkterne her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Baby tips