Mødregruppe

Nem vinaigrette

Jeg ELSKER nye kartofler og ville ønske man kunne få dem hele året. Jeg vil derfor nyde den sidste tid med dem, og bruge dem i mange måltider som muligt. I går lavede jeg er salat med sennepsdressing og bønner som jeg syntes blev super skøn. En vinaigrette er så nem at lave, og er en skøn dressing til mange salater. Så til dem der ikke kender den, kommer her min opskrift.

Frk. Vilstrups vinaigrette:

2 dele balsamico
1 del oliven olie
1 tsk grov sennep
lidt salt
lidt “Sød” eller honning

Dressingen kan kommes over en lun kartoffelsalat, tun salat eller andre salater. Den er meget mere fedtfattig end andre købe dressinger og så smager den altså bedre

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mødregruppe