Økologi til babyen

Mødregruppe

Jeg er kommet i en mødregruppe med 5 andre piger, som alle er på alder med mig, og som alle er blevet mor for første gang. Min mor havde meget glæde af den mødregruppe hun var i, da hun fik mig. Så jeg havde glædet mig meget til at møde de andre piger. De virker virkelig søde alle sammen og selvom det kun var anden gang vi mødtes i dag, havde vi rigtig meget at tale om. I dag skulle vi være hos os, og vi har aftalt at det ikke skal blive en konkurrence, om hvem der kan bage de bedste spelt boller. Det er jo det vi Østebrokvinder er så kendt for… Så vi har aftalt at den der lægger hus til, kun skal lave kaffe og te og så kommer de andre med brød, frugt, ost osv.

Vi havde en super hyggelig dag, og det er så sjovt at se vores babyer sammen. De er født så tæt på hinanden men alligevel så forskellige. Alle deres børn er så søde, og jeg glæder mig til at følge dem mange år fremover.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Økologi til babyen