Hvad kan jeg gøre bedre?

Vidunderlige uger

Igennem min graviditet har vi hver søndag læst i tre bøger om den uge vi kom til. Det har været så dejligt at følge med i hans udvikling, og hver uge har jeg skrevet lidt til ham. Men en dag ligger han jo i vores arme, og hvad så? Der er flere af mine veninder der har sagt til mig at det er en god ide at læse lidt frem. Der er mange gravide der som jeg, er gode til at læse en masse om graviditeten, men glemmer alt om læsningen efter. Jeg har fået en bog anbefalet af flere veninder, der forbereder en godt. Fra første gang man ser sin baby, til den store udvikling den går i gennem de næste 20 måneder. Jeg har læst de første kapitler i bogen, og er nu forberedt helt frem til uge 5 hvor det første store spring skulle ske i den lille babys liv. Man kan i bogen følge med i hvornår der sker noget stort i babyens univers. Fra den ene dag til den anden, kan de opfatte nye ting, og det er rart at være forberedt, hvis den lille pludselig er meget ked af det eller er ekstra glad. Jeg tror det bliver vores faste håndbog i de første mange måneder af hans liv, og jeg glæder mig til at se om det kommer til at passe på vores lille dreng, måske bliver det vores nye søndags læsning.

Her kan man se en side fra bogen, hvor der vises nogle af de uger med store spring i barnets liv.

1 kommentar

  • Maj

    Årh Tak for tippet, der er jo bare SÅ megen litteratur derude, og jeg kan godt synes det er lidt af en jungle, men den der bog er nu på min must-have liste :DDet er rart at følge med i din blog og dine graviditetsfif, specielt nu hvor det er så relevant for mig selv ;D- Maj 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad kan jeg gøre bedre?