Mine tanker om fødslen

Shopping på Østerbro

Efter at have gået rundt i strækbukser de sidste 7 måneder, begynder jeg at glæde mig til at kunne tage noget “normalt” tøj på. Jeg har længe haft lyst til at gå i butikker, men må indrømme at jeg ikke helt kan overskue hvis mit vand går på rulletrappen i Magasin. Derfor vovede jeg mig ud på Østerbrogade og fandt et fint sæt. Jeg håber at have dette sæt på når jeg skal hjem fra hospitalet. Jeg fandt en fin lille blazer til ca 250 fra Vera Moda og en dragt til ca samme pris fra Pieces. Begge dele kan jeg være i, selvom maven stadig er stor, og dragten er nem at amme i. Jeg tror det bliver så dejligt at hoppe i noget nyt, og andet tøj end det jeg har levet i så længe. Skønt at jeg kunne finde et outfit, så tæt på og til en så god pris.

2 kommentarer

  • Jeg synes det er cool at du ikke bare vælger en T-shirt og nogle jogginbukser! Det er fedt at se dit tøj er afslappet, men stadig stilet 😀 Det er vist få der gør noget ud af sig selv efter en fødsel, vil jeg tro? Du må lige få taget et billed på vejen hjem fra hospitalet med dette sæt tøj:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tanja

    Du bliver så lækker på vej hjem fra hospitalet :)Og en skøn blog du har!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine tanker om fødslen