Hjemmelavet pizza

Red forholdet, mens du kan…

I går var vi til den sidste fødselsforberedelse inden jeg skal føde, og der hørte jeg noget som jeg syntes var så klogt at jeg ville dele det med jer! Jordmoderen sagde at hvis man kører i sin bil, og der er en lampe der begynder og lyse, kører man med det samme ind til mekanikeren, og betaler de 3000 det koster. Hvis der derimod er nogle “advarsels lamper” der lyser i forholdet er vi alt for dårlige til at tage os af dem, og betale de 6000 det koster for en weekend i Paris. Måske er det derfor op mod hvert andet ægteskab går i stykker. Jeg syntes virkelig det var rigtigt tænkt, og livet bliver bare noget andet i et forhold efter et stykke tid. Både når nyforelskelsen forsvinder, når man har været gift længe eller når der kommer et barn ind i billedet. I vores forhold er vi gode til at huske hinanden på at gøre noget for forholdet, men jeg tror jeg vil sende jordemoderen en tanke eller to, når det hele bliver hård og surt, til tider når vores baby ikke sover og det hele virker uoverskueligt. Jeg håber der er andre der kan bruge dette lille råd og måske vil gøre noget godt for kæresten i weekenden.

Her er et billede af vores sidste tur til Paris

4 kommentarer

 • Ja, rigtig mange bliver skilt, fordi de glemmer hinanden! Men desværre tror jeg også der er mange som er lettere "hysteriske" og kræver for meget ad hinanden når det kommer til føelser. Min kæreste og jeg har været sammen i 5 ½ år, og selvfølgelig er vi ikke på den lyserøde sky mere, men vi er stadig glade for hinanden og at gøre små ting for hinanden i hverdagen gør meget. Fx. Tage opvasken og sige tak bagefter, betyder enormt meget. Så at sætte pris på sin partner gavner rigtig meget og jeg tror der er mange der faktisk glemmer at sætte pris på hinanden. Jeg er i mod det med at gå i parterapi, så vil jeg heller skilles, da jeg ikke tror en terapeut kan gøre meget. Og fordi man rejser til paris eller andre steder for uge, for 6000 kr, er på ingen måde noget som når at redde et forhold, hvis det er på vej udover skrænten! Jeg er også helt 100% sikker på at det bliver en udfordring for dig og din kæreste at blive forældre, men jeg håber ikke i giver lige så let op, fordi i hurtig blive uenige om hvordan man skal gøre det ene eller andet. Jeg har desværre hørt om nogle som har fået børn, og de gik fra hinanden kort tid efter, fordi de ikke kunne samarbejde, hvilke jeg finder som en meget latterlig grund til at gå fra hinanden. 🙂 Så skulle man slet ikke have børn samme. Sådan noget burde man vide efter man har været sammen i 4 år. Så hvis sådan nogle små ting, kan skille et par ad, så er man ikke bestemt for hinanden. Desværre.. Held og lykke med baby og parforhold. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for dit lange og personlige svar:)Jeg er helt enig i at en tur til Paris ikke kan klare alle problemer, jeg tror bare at pointen er at man skal huske hinanden på den kærlighed man havde i starten. Det kan en rur måske hjælpe med:)Jeg er meget enig i at man skal tænke på de små ting i forholdet og opvasken er da klart et ste og starte. Held og lykke med jer og jeres kærlighed som nok skal være der altid når i passer så godt på hinanden:)God weekend Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Faldt lige over dette indlæg. Så godt skrevet booker en weekend i Paris omgående :o) bare lige for at være sikker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • frkvilstrup

   Åhhhh hvor lyder det dejligt. Rigtig god tur❤️

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavet pizza