Frk Vilstrup.dk

Nemme cookies

Den anden dag da vi skulle til middag hos nogle venner, ville jeg lave nogle cookies. Jeg orkede ikke det helt store, og lavede derfor bare lidt om på min yndlings opskrift på Daim cookies, som ellers altid er et hit, men da vi ikke havde Daim, måtte jeg lave nogle trationelle chokolade cookies. men hvis man hellere vil lave dem, kan man finde opskriften her.  De er så nemme og lave og fra man tænder ovnen og til der er varme cookies, går ikke mere end 15 min, så et sikkert hit hvis man lige får gæster. De er ikke fedtfattige, men engang imellem må man altså godt nyde livet lidt;)

Frk. Vilstrups Cookies

200g flydende smør
100g farin
4 spsk sukker
4 spsk vand
200 g chokolade (jeg bruger både hvid, lys og mørk)
300 g hvedemel
2 tsk vaniljesukker
1 tsk natron
2 tsk kanel
2 tsk kardemomme

Det hele blandes sammen og kommes på en bageplade i den størelse man syntes. Denne gang lavede jeg dem i en spiseskefulds størrelse. Jeg lavede dem ikke helt flade, så der var meget “bid” i dem. Jeg tror bedst jeg kan lide dem hvis man laver dem flade på forhånd.
De skal bage 6 min på 250 grader.

Velbekomme…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frk Vilstrup.dk