Gaveideer til mors dag

Forkæl dig selv…

Jeg har den opfattelse, at man skal gøre noget godt for sig selv og forkæle sig selv. Jeg har altid været god til at spare op, og har næsten altid sat 10% af min løn ind på en konto. Der har selvfølgelig været måneder med mange regninger, hvor det ikke har været muligt, men i det store hele har jeg altid sat penge til side. Det er ikke sådan at jeg har en kæmpe formue i dag, men i stedet for at bruge hele min løn hver måned, har jeg mulighed for at købe nogle lidt større ting som jeg ønsker mig. Da jeg havde 5 års dag på mit arbejde, købte jeg et diamantarmbånd jeg altid har ønsket mig, og alle de penge som jeg tjente på model og event jobs brugte jeg på et dyrt ur. Så i stedet for at købe ligegyldige stykker tøj eller byture, har jeg nogle ting som jeg altid vil have, og som nok aldrig vil mister sin værdi. Jeg syntes det er en god måde at spare op på, og hvis man sætter netbank til at overføre et beløb hver måned, føler man jo ikke man mister noget, men derimod vinder meget når man kan tage en tur til Thailand eller købe noget man altid har ønsket sig.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gaveideer til mors dag