Dagens luksus til garderoben

Dagens luksus champagne

Hvis ikke lige det var fordi jeg var gravid, ved jeg godt hvad vi skulle i aften. Vi skulle have noget champagne, det er jo luksus uge! Jeg elsker Champagne og savner det, må jeg indrømme… Det første jeg skal have at drikke når jeg har født er et glas Moët Ice, jeg er helt vild med ideen om at man kan tilsætte den smag man elsker champagnen, og som en ellers stor no go, skal man komme is i pagnen. Det bliver altså en champagne drink. I dag har jeg sørget for der ligger en Moët Ice klar i køleskabet, det bliver sommerens bedste drink. Man kan tilsætte mynte, jordbær, hindbær, ingefær eller hvad man nu har lyst til, og få sin helt egen champagne frem. Min skal fyldes med mynte og ingefær og nydes med gode venner i solen.

Moët Ice serveres ALTID med 3 isterninger, den skal drikkes i dagtimerne og så kan man ikke undgå at blive man glad i sindet… Jeg EKSKER det. Det er luksus for mig, og jeg kan slet ikke vente til jeg skal have mit første glas. Der skal selvfølgelig nok komme billeder når den nydes. Jeg håber I får en skøn weekend, og at dem af jer der drikker Moët Ice i aften vil sende mig en tanke;)

En tidligere champagne stund

5 kommentarer

 • Anonymous

  Kære MetteFølger ivrigt den fantastiske blog, men er simpelthen nød til at spørge – HVORDAN får man råd til den slags luksus?! ;o) Kunne vi høre lidt om din baggrund rent arbejdsmæssigtMvh Jette H

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære JetteTak for de søde ord, hvor er det dejligt du er glad for at læse med.Jeg har et helt almindeligt arbejde, men prioriterer bare lækre ting, så i stedet for at drikke et glas "pap" vin hver aften, vil jeg hellere have et godt glas engang imellem. Jeg skrev for nyligt et indlæg om økonomi, der kan du få et bedre indblik i hvordan jeg bruger mine penge.Man lever kun en gang og livet er for kort til at gøre noget halvt.Mange hilsner og god pinseMette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor køber du denne champagne henne? 🙂 Jeg må altså smage den før eller siden! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du kan kun få den i sommerhalvåret, så det er med at være hurtigt ude. Du kan købe den i mad og vin i magasin og du kan også få den i de fleste vinhandlere:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Viktoria

  Var kan man hitta Moet skålen??
  Tacksam för svar!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens luksus til garderoben