En dum dag....

Så blev jeg voksen…

De sidste to måneder har jeg brugt det meste af min tid på at læse teori og kørt i skolevogn. Jeg har aldrig ville have et kørekort, det har fungeret så godt for mig at jeg er blevet kørt rundt og aldrig har behøvet at holde mig ædru til fester. På den anden side syntes jeg det er lidt pinligt, at jeg aldrig har fået det taget. Men nu hvor vi skal have en lille, tænkte jeg at jeg hellere måtte blive “rigtig” voksen. Så i går kunne man se mig køre i skolevogn for sidste gang. Jeg BESTOD min køreprøve i første forsøg, og kan nu være med til at gøre vejene i Danmark usikker;) Hurra jeg er så glad… Mange tak for alle jeres søde mails og beskeder i går, det varmede virkelig efter sådan en dag. Jeg kan fortælle at mit held jo allerede har vendt, i går blev en rigtig god dag, og i dag er vejret vendt tilbage. Så det beviser bare at man ikke skal lade sig slå ud, lige meget hvor dårlig ens dag.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En dum dag....