Sukkerfri koldskål med ISIS crunch

Glædelig påske

Sikke en skøn, men underlig påske. Jeg tror ikke jeg kan huske en tidigere påske hvor der har været sne og sol på samme dag. Nu kan man da rigtigt mærke klimaforandringerne! Jeg har virkelig nydt tiden sammen med min familie og venner. Jeg har været til de dejligste påskefrokoster, og tror jeg har set nok æg, lam og chokolade for det næste lange stykke tid. Påsken betyder som tidligere fortalt meget for mig, og jeg håber alle har haft mulighed til at bruge fridagene på det, og dem de holder mest af. Påsken er fyldt af minder for mig og jeg sender min afdøde mormor mange tanker i denne tid. I påsken tænker jeg altid på hvor heldig jeg er at have så dejlige minder med familie og venner, og hvor meget de betyder for mig. Når jeg tænker på alle minderne bliver jeg så glad, og der er få dage på året der er så dejlige som påsken. Alle minderne om gækkebreve, påskeægjagt, store chokoladeæg og påskekyllinger lavet af vat, giver mig et stort smil, som jeg vil tage med mig ind i foråret. Rigtig glædelig påske fra mig:)

1 kommentar

 • We believe our low leverage and diversified use of funding
  demonstrate both balance sheet strength and also substantial
  liquidity to exploit attractive opportunities authentic psychic readings this article will discuss forms of sweep loans,
  how sweep loans work and also the benefits of using sweep
  loans in managing one’s finances.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sukkerfri koldskål med ISIS crunch